// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


T.H.E.M ♥
Saturday, January 7, 2012 , 9:52 AM , 0 Comment[s]

Okay, Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuu(Y) Caiyoookk, ini cerita hari Khamis baru ni, Sorry baru harini update, malas nak update malam tuh sangat tkda mood (N) Kay, On 5th December 2012, Kita orang hang out lagi, #Ofcourse ;) Orang yang same jugak tau! hehe, macam biasa, jumpa pkul 6:30 ;) But kali ni dkat City centre , apa barang men pergi Villagio jer, naik muakk pija , agaga!

Okay, The whole story is like this. Dlam bus tuh, memang teramat-2 boring, and entah kenapa hilang mood, tibe-2 je. Tiba-2 Aimman Abadi Si adabi :p muaha, Dia kasi Phone dy dkat pija cuz My Vampire hntar msj :p okay, pija dah berdebar gilee! mcm tibe-2 je. Sampai nak bace msj dia hntar tuh bca Doa dlu kot! sumpah gelabah xD Dlam message tuh , dia kta. 
"Tell pija - Syg2, I just want to say tht I'm very very sorry tht I can't come :'(.. My mom tiba2 kate x bleh gi,* #time tuh aku </3 bercerai habis! ok smbong :p *I'm so sorry about this and plz forgive me plzz? I will never do the same mistake like this EVER again*
Kaayy, pija paham :) so then sampai tuh, pija jalan slow mcm siput lah pulak :p si Aimman dengan Eusoff, duk menarik aku saje suh aku jalan cepat :p Kimak betui XD then dah masuk CC tuh, terus pergi toilet,  Oh time ni best doe! Si Mira (My Sunshine) Kana (My Mummy) Kak Farah and Imran dtang kejutkan pija dri belakang, pija punye lah melatah macam apa tah :p pastu terus peluk dyorg, Oh lega nya dyorg ada :* hee syg korung! Okay lepas tuh kita orang gerak! Kakak pija, Bf kakak pija, Aimman, Eusoff pergi tempat len, Pija , kana, mira, kak farah and Imran jln sme-2 :D Lepas pada toilet, kita org pergi Food Court haa, mcam-2 lah kita org buat XD tu ini, Chicken bagai smpai semua orang tngk. haaha poyo doh *No problem, kami cool ;) Hee, jalan-2 pastu kita org pergi jalan satu City Centre mcam orang sesat dlam hutan doe! sumpah poyo! Time tuh pija dah ada skit mood nak berhyper hyper ne :D ngehee~ macam-2 dyorg buat kat pija nak suh pija cheer up. (Y) #bangga dpat kwn mcm dyorg nee ;D Kita orang pergi lah tempat mainan tuh :p alaa nak jdi bebudak kejap! :D tapi smpai sna ambik gmbr je XD tuih! nak tngk? sat-2.







Kayyy, Kak farah, I'm so so so so jealous :'| Too bad my Vampire tk dpt dtg ): pape pun, sweet :*




Heee, mumyyyyy <3 :*






Okay so then lepas jln-2, kita org pergi Food Court balik , sorang ni nak makan, sorang ni nak toilet, sorang ni nak ape tah, sekali semua kata nak Krushers, so pergi lah KFC nak beli krushers. ;D hehe best kot! so then Imran pergi jge tmpat, Girls beli Krushers #tak guna punye jantan, haha jk. Okay then kita org duduk, Kak farah duk sebelah Imran. #awwawww :* pija, mira and kana duk tiga org, pija duk tengah, best wook! ;) hee, Kana kan (my Mummy) dia suapkan pija tau! nak tngk? :D hehe jap.



Lebiuu mummy :* 



Kayy , lepaas tuh , kita org dpat call dri kakak pija, katannya ade lagi satu untuk kita org boleh men Bowling, apa lagi semua lari mcam harimau ha :p hehe. 


 Bola semua berat-2, :p haha





Trying so hard nak menang? sorry to say, aku menang XD

My Girliesss <3


My girlieees <3


My sunshine <3 :*











Okay then lepas tuh, kita orang jlan-2, pergi beli rantai, gelang tangan, macam! then dyorg hntr pija dkat bus, so then nak balik tuh, ambik gmbar lagi tau, jgn main-2 :p haha KAMI GILA CAMERA <3








Yaa itu lah ape yang terjadi on Thursday 5th December 2012 :D hee, Sampai dsini saja! byebye! IloveyouGuysSooooomuuuchhiieemuchiiee, MuahMuah :*


Lots Of Love ERNEY♥