// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Happy 1st Monthsary ;)
Sunday, January 29, 2012 , 12:10 PM , 0 Comment[s]

Salam sejahtera bloggers. Hewww~ Dah lama gegila pija tak update blog buruk ni kan? :'3 Okay, sekarang dah pukul 12:00 pm! Tepat siap edit blog ne, Okay so dah 30th January 2012 kan? hee~ so.... Alhamdullilah ya Allah dah genap 1 bulan dengan mamat Ikan kering (Y) Genap 1 bulan ni banyak lah jugak cabaran ;') Gaduh2 cenggitu sja ;) tksmpai 10 minit baik semula. ;D agaga (y) Alah, apa-2 pun, memang happy tersangat happy lah ;) Cuz 2 hari sebelom 30th ne, sempat lah jumpa si dia ni ha dekat Al-Waha, nasib baik woo dia dtang Al-khor , kalau tidak, menyirap habis laah pija dkat sni rindukan dia #tuih ~ merapu! 

Okay, so then around 8/9 PAGI pija gerak pergi club tu ha, jumpa si kering tuh :p masuk-2 tunggu dia dlam 30 mins? lebih kurang lettew, Macam-2 tempat pija duduk, kejap sini, kejap sana, last-2 duduk dekat corner XD kay then, si Azmier dia bbm ceq la kta dia nak kuar , nak jmpa cek #awwwh :* -,- then dia call XD angkat lah apo lagi ek, lepas angkat, dia tnya mana cek? pija duk diam ja, nervous punya pasal, last2 jumpa jugak dia tuih. mata terang bebeno~ Kay, dh jmpe, ckp-2 kjap, duduk-2 then terus temankan dia makan,(dia kuat makan woo, mcm x makan 1 tahun erk) Okay, sambil-2 dia makan, pija main phone lah apa lagi, x kan nak pandang dia makan, mcam ape je nnti kang. Main-2 , satu masa ni dia jadi gedik woo. tu yang x tahan XD suruh suap bagai~ kay dh suap :p senyap teros . then lepak-2 . kita org kluar ler ;D amek gmbar semua tuh. Kakak pija and nisa tolong temankan kita org #kira bodyguard, haha. then dyorg tlong amek, satu masa ni, pija dengan dia je dkt playground sbb nak amek gmbr ;D wooo~ kay nak tngk? ;') 






one chance to do all the things you want to do ♥ #Best picture of ours kan bie? :*






Biy tinggi sngat, padan muka kena bengkok (Y)
Nak like Click je tau! hee Thanksyouu Veryy muuchiieee muah! :*

For you Azmier Abu Bakar

Okay, biy Its 30th December dah kan? :') hee , I'm soo happy to be with you and to have your sweetness smile and etc. I am truly blessed that god has given me this night to write you something for our forst monthsary together♥, together as a couple,willed by God. I pray by now, as you start reading this post, that you will blessed to feel my embraces and kisses. My love will surely reach you.When we're just starting building the friendship. It was bitter,sweet, tearful,happy kinda times. we have so many discrepancies, so many hesitations, questions and doubt not only for our relationship, but as well as within our self, ♥but no matter what it takes, for this short period of time, i learned to love u so deep. Learned to forgive you when u crashed my heart. Learned to accept what you’d done. Learned to dream about future with you. InsyaAllah, syg try jadikan pergaduhan apa pun yang datang tuh sebagain percubaan untuk kita kan :') ♥ At the same time you managed to keep my feet on the ground, always reminding me that my life is my own and no one else's.I thanks you very much for that.♥ You taught me how fully comprehend what real is love is like without even telling me you loved me. Just by showing me in your own way, you made me see how two incompatible persons can actually become real friends and true lovers. :') Happy Monthsary Biy and wish us both a happy life and strong relationship together and more months and years to come!♥ Me loves you so much! XOXO :*


LOTS OF LOVE FEYZAMIER♥

Labels: