// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Yesterday and today :3
Monday, December 12, 2011 , 7:51 AM , 0 Comment[s]

Heola people. Tak nak ckap bnyak pun harini, so no worries (Y)
Stay cool ^^Just nak berstoryyy ajee,Dari smlm smpai ke hrni pija skit Gigi :p #Kesian ke dak ? :/ 2 harian pija duk tahan rasa seksa
sakit gigi ni haa, mcam ape je :( Pagi tadi pun gosok gigi, sakit tersangat amat gigi ni ha, Kat skolah tk berasa nak belarja cuz tk leh focus -,- bengong lah dpat gigi mcm ni, aku minum susu pun tk kuat2 lgi ke? :p Nak patah pun, patah la cepat ;( sakit sangat dah ni ): Seharian tak makan :/ Lapar sesangat ni, berbunyik perut dari tadi :3 SAYA SANGAT LAPAAAR! 

 Alright smpai sini aje :p xP Doakan pija cepat sembuh,heehok^^
Kthanks,baii :* #Missing the old us </3