// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Nur Amirah Rahwani Binti Abd Rahim♥
Saturday, December 24, 2011 , 3:35 PM , 0 Comment[s]

Okay, Salam bloggers, Selamat pagi dunia. :)Okay, now blog pija dah jadi warna blue and pink kan? kay cun, tahu kenapa? Its because, Blue is my sunshine's favorite colour and Pink is one of my favorite colour. Pija buat semua ni khas untuk dia je tau. Kay, cun ;* So this 2:13 AM in the morning, pija nak share apa pija rasa tau? okay, so semalam and hari ni, pija langsung tak chat ngan Mira.Sumpah rasa pija hilang semuannya :'/Korung boleh nmpk x dri gmbar dkat atas ni? habis merah hidung pija -,- mata tuh da lah sepet >< ya Allah, sakitnnya mata ;( Kay, korung mesti pelik kan? mcam tetibe je pija nages tk tentu pasal kan? Fine, i'll show you why.


The first time we met. Meeting you was fate. Loving you as my best friend was incredibly amazing. Im loving your smile from your adorable face♥ Thurs 22nd December. :*

 You're my everything♥!
Boleh bayangkan x? macam mana pija rasa ? :) 
Thankgod i got het as my best friend, sisters and everything!  and today, ntah knapa, tiba-2 je rasa len, mood pon dah hilang semua, dah mcam x bleh pikir apa-2, apa pija pikir, semua negetive, skit pun tkda positive, Bukan kata pija jealous, but ;/ hmmm, ya, pija tahu mira pun nak have fun . and pija suka time tngk mira sesukaa je bila webcam ngan kwn-2 ;) #Keep it up. But ..... knp tk lyan pija? kay, pija tkckp dia cepat lupa kawan, pija x pernah terpikir pun psal bnda tuh. Cuma rasa lonely gila kalau x chat ngan mira. And you guys semua tahu, mcam mana penting/sayangnya pija dekat mira kan? and i'd rather do anything to make her happy, and thats the reason why i warned people who those trying to tear us apart cuz i never wanted to leave her or even fight with her AND to show you how much i love you mira. Sumpah i cant really look at her feeling bila pija dah buat dia menangis malam ni ;( sampai dia badan pun dh lemah . sorry, tk sengaja :'( I really appreciate whatever you help me through my problems even though it might ruined your mood. I'm so sorry for everything that involve you in my problems ;/ I promise!What ever happens, this friendship won't ever fade! ;D Nur Amirah Rahwani, take my promise and keep it. I'll do anything to defend our friendship, Im sorry! Iloveyousomuch and I fucking miss you so muuchhhhh♥!

Labels: