// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Nak jumpaa korung :/
Monday, December 5, 2011 , 10:17 AM , 0 Comment[s]

Salam, hee, baiknya saya (Y)
kaii, pija tkmau ckap bnyak hrinie, nnti kang ade orang ckp pija berpokpek-pokpek 24 jam ;p huhuh. ;3
Kay back to the story :p Korung pernah baca tak pasal J.E.S tuh? :3 toink toink , tak ingat tkpalah #Merajuk.
Hewww, joking je (Y) Kayy2, malam ni alang2 edit blog kan, ingat pulak nak update entry baru terus, tpi tktau nak tulis pasal apa, But then Sara kesayanganku bagi idea, tulis lah pasal J.E.S :D
So that's why pija tergedik-gedik buat entry ni :p *Mengarut siak#
Dlu kaaan, Pija , Sara dan Ghan rapat gila babeng tao. :) selalu webcam, selalu wall to wall, selalu buat bodo, selalu buat lawak, kirannya masing2 SPORTING and masing2 jadi banggang dalam masa yang sama :) and juga bergilagila bersama . Itulah kami wahai budak2 bloggers (Y)
Kami kenkadang kalau ghan ada problem , pija ngan sara SELALU orang yang pertama ghan ceritakan ,
Dan kiteorg lah jadi pahlawan dia dah kiteorang lah settle kan. #cewah ayat x leh blaaa.
Mcam tu lah ye, dlu sara ngan ghan singgle ;p pija sorang je yan ade boyfie :p woot wott.
ahaha, but then lepas tuh, pija break, then kami bertiga janda :D
Apa orang kata? #Ku tunggu Jandamuu . HAHA
Okay, apa2 pun, lepas tuh masing2 dah ade boyfie, pija dah couple blik, Ghan dah ade berpunya, (i helped her) sara pun dah berpunya (pija pun tolong) wkwkwkw :*
so skrng masing2 ade boyfie, dah tk berapa gila dah kiteorg, TAPI! pija ngan sara still rapat gila babeng :*
Kami still ON still cool and still sexy :) alaala, #I'm sexy and i know it ;) haha.
Ghan dah maju skrng :) tapi KITA tk kan pernah lupekkan dy tao :D hee baik tak ? KEEEHXD
Ghan pun skrng dah 3 bulan lebih dgn boyfie dy :D Sara pulak dah 2 bulan GENAP :) untung2 ;)
SEMOGA KEKAL TAU SAYANG <333 ;]]

apa2 pun, pija nak sangat kita bertiga rapat mcam dlu walaupun masing2 ada boyfie tau? I miss the old J.E.S, Dah lama x dengar masaalah masing2, rindu sngat2 nak menolong korung dua ;/
Jangan lah lupa pija dekat sni tao? pija syng korung sngt2 <3333
Tapi tkpa lah , I'll always standing here waiting for you guys to come to me and asked me for help ;D
but Every time you speak to me, it makes it that much harder to get over you and I have absolutely no idea what i want to do with my life without you guys? :/ But thats okat, you know ugliest side? Even though we dont rarely talk to each other, you were always there to make sure i'm okay.And im really appreciate that :D Friendship is one of the most beautiful thing on Earth, most of us need friends to share our thought, share our happiness and sadness in life.However, not all of us know what is a real friend kan? :) and I promise to you guys, i'll always be there when my you guys needs me, and i'll always be honest at all the times with you guys :') SAYANG J.E.S !