// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Hangout&&11♥
Tuesday, December 27, 2011 , 9:34 AM , 0 Comment[s]
 

Hoho, Hihi, Huh, Hehe, Hahaa, Assalamualaikum semua (Y) hee, okay hyper skit malam ni, sebab taktahu :p muaha, k, harini boring teramat gieloo. and buat entry ni cuz bosan and saja nak share apa pija buat malam-2 dengan kawan-2. kahkahkah xD So 2/3 hri lepas. Imran Nazmi Tidur rumah pija untuk dua malam, FOR FUN je, #jgan pkir bukan-2 :p ceq sepak sat g kang, ;) dy tido umah pija sbb dy boring and ni holiday kot, mak bapak dyorg ksi cuz pija dgan dia mmng dh rapat gile babi dah kot? ;p woot aku mencarot, #Astarafirullah (Y) So then 2 malam kita org makan dkat Club, haha sebab mak ngan ayah pija memancing? ;3 lepas makan kita org lepak ajalah (!) balik awal bukan boleh buat apa kan? ngeee. masa otw balik uh, ada lah kita org bergammbar sekojap :p muhee. K, tanak ckp bnyak and NAAH korung tngk lha serapat mna pija ngan si imran :p sejak dh nk dkat 5 tahun berkawan (Y)



Ni time parents dia pergi Haj so dy tidur umah pija :p ofc? ;)















TADAAAAAAA~! Rasa nya rpat tk? :p haha xD Ok dh habis tngk? walau seburuk mana pun dia ni, tapi hati dia baik sangat-2, suka dpat kwan yang paham pija, and proud gegila dpat kwan macam dia ni ;) and dia ni sweet gila babengg doe. sumpah, haha nak tackle dia, meh inform pija, and i'll help you, click satu tngan beribu datang broo~ and Imran, thanks selama ni dh jdi kwan aku ;) terima kasih for the supports , advice and moreover ;) really appreciate it ;D hehe. Gmbar last tuh bukan imran, itu Aina sebab rindu gile babeng dkat dy, chubby kan dy? hehe ;D oh and get well soon syg, i miss you so much! Lovechuu Kay smpai sini sje, bebai ;**

Lots of love ERNEY♥