// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Fawesome night!
Thursday, December 22, 2011 , 2:59 PM , 0 Comment[s]
Okaay, Today/tonight was totally awesome night! Sumpah kay, memang nervous terhabis lah ! mula-2 nya tu dlam bus otw nak pergi Doha, perut nih pun smpai boleh bercakap! #malu-2. haha okay pija made it up :p so then, dalam bus tuh, memang teramat bising sebab bebudak Blondyyy tuh bising mcm kerbau lapar, >,< tapi memang mengantuk gila lah cuz smlm tido kul brpa pun tktau :o heoehe, Sayangnya tk dpat tido, nervous punya pasal! bongok aja aih! ish-2, ulang alik tngok jam pkul brapa, HAHA! mcam org ada meeting aje. Tunggu jugak tunggu jugak smpai 6:30pm, akhirnya kan, sampai jugak pija dekat Villagio, bhaha, time tuh tk pikir apa-2 dh tuh, dlm kepala otak, *mana mira, mana mira mana mira, haha mcm org hilang anak pulak dah, tapi seriously, mmng excited gila nak jumpa mira walaupun tengah nervous mcm apa :p tk kira pasal Toilet pun. hah. Abistuu, cari satu virgin tau! tapi tk jumpa, but then i really need to go to toilet, so then pija pergi je lah toilet dlu, then pergi balik dekat virgin, jeng-2, i can see mira dh tau! gila lah, Mira's sooo cantik !! :D so then i ran to her and cepat-2 hug her? O.o haha okay, so then me, mira, tikah, my sis, nisa, daniel je, ;) then cari Azmier and Tuan pulak :) lepas dh jmpa, kta org pergi lah Food Court, sebab semua dah lapar, haha, then makan-2 , ckap-2 , bergurau, amik gmbr pun ada ;D I took picture with my sunshine lah ;D heee, nak tngk?




Tadaaaaaaaa ;D heee ;) comel kan? huahua, so then after dah makan semua-2 tuh, kita org main Bowlinng tau, haaa, si Azmier ni, dia mengada-2 tknak main, katannya tak reti main lah kononnya kan? bila dia main tuh, tngk-2 dia yang paling highest kot, menipuu betul! haha, Rasannya ada gmbar kta org dkt bowling, ;) Wait tau! jgn pergi mana-2 ;)



Hee, amacam? Tapi syg doe, Tak puas sangat lah hangout mlm tdi :/ mcm skjap gila ;( Hahah, TAAAAAAAPI apa-2 pun, we had a really Fawesome nights tgether :d heee, best tau dpat kwn mcm dyorg (Y) suke-2, you alls made my night! i swear! and ni, si azmier, Terima kasih lah sangat-2 sebab blanja pija, mira, tikah and the others. haah ;D kaya sungguh, bak credit card aih. nk pergi shopping ;pp Anyways, Thankyouu for that everyone! Iloveyousoomuch!! <3 The best night of alls ;') GoodNight everyone, Sweet dreams ;) and sleep tight :D