// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Congratulations to my sunshine ♥
Tuesday, December 27, 2011 , 12:57 PM , 0 Comment[s]

Hello sayang-2ku ♥ Heee, okay tadi pija dah update :p but skrng UPDATE lagi, cuz hyper gegila dah ni, sebab kan my sunshine and abang angkat pija Daniel and to be honest , daniel ni memang sweet gile babeng lah kan? :) and i know him very well, and first-2 tuh sebelom dyorg couple, mira pun pernah bagi tahu pija dy ada feeling dekat daniel, and i was like WOW? :p okay so then, i got a feeling that daniel pon ada jugak :') cuz dyorg ni, dri pgi smpai malam ha webcam :p yelaa, nak naik pelamin kan? haha. Tapi and soo awkward nya kan, dyorg ni baru tahu each other in 6 DAYS only haha and tibe-2 malam ni, pija tngk status mira, and pija terus lah whatsapp dia kan? well you know me, ofc lah nak tahu what happen dengan my sunshine :D so then dy kta, dy dh couple ngn daniel, sumpah terkejot ni ha mcam :OOOOO serious mmng terkejot, and Hyper gila, cuz i was too happy for them and they matches alot, like OMG? #ei, gedik nya -,- K so? aku hyper ni -,- jgn hilangkan mood ni k syg? muah :*  and lepas mira ckp semua tuh, pija tanya lah BF dia pulak si daniel :p Betul ke ni, mcm ye ye je dyorg ni. ;p cuz Daniel's leaving :'/ sedih kot ;( Gonna miss you so much bro T_T but then dy kta , yeaps. betul. Ok apa lagi kan? terus lah aku nek hyper macam Wooooooowwwwww :D :D :D Gila matching kot mamat ngn minah ni :D hee nak tngk? jap-2










Ni my sunshine tau, Nur Amirah Rahwani Binti Abd Rahim ♥


Ini yang abang angkat pija ;D Muhammad Daniel Shafiq ♥



Ni keje dyorg time webcam :p Sweet kan? haha :*


Ni mira lukis tau? hahaha comel kan? Comel kan diaorg dua ♥ hee

Okay Pija memang Happy gile lah untuk korung tau, Congratulations to you Sunshine and Daniel :') I really hope that you guys could be longlast, AMIN!♥ Iloveyou guys like my own sisters and brothers :D hehe ;) so please dont let me down? ;) i knew this gonna happen, hehe, 

Sunshine : lepas ni, no more tears or anything okay? be strong and be happy tau? now you got your boy and you have to be happy for him alright and be happy for me too kayh? hehe :D Tkmau gdoh-2 tau? :) i really want to see the smile on your FACE all the time! ;) Even if hes leaving soon, just remember that he'll always look after you from the top of the sky and always be at your side, and i'll do the same, promise me, you wont drop any tears okay? hee, loveee chuuu♥

Daniel : Oh boy, same goes to you okay? aku nak kau jaga mira aku betul-2, kau tak aku bagi kau makan kaki ni ha. understood? good ;) hee, sama lah kay? aku pun nak tngok kau senyum, aku tknak tngk kau sdih psal ex kau tuh okay? :') just movvee on , and you got mira now :) and please do tell me if anything happen between you and mira okay? I'll try my best to help you guys, hehe ;D Congratulations Boy. hehe boi lovechuu♥

Lots of love ERNEY