// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Byebye Aliff Aiman :'(
Thursday, December 29, 2011 , 11:11 AM , 0 Comment[s]

Assalamualaikum semua :) Sihat? dah makan? dah minum? mana bf? sihat? hows life? haha. k malam ni update blog cuz kawan pija lagi satu bernama Aliff Aiman . Dlu masa ada Volleyball dekat Al khor, pija memang dh jumpa Aliff ni, tpi time tuh memey x kenal langsung lah :p and pija ngan nina ni same-2 hyper. kita org pergi dekat aliff.

Pija and nina : Ello :D
Aliff : Hi ;)
Pija and nina : umur brapa? 
Aliff : 14 ;p
Pija and nina : oo0o0o0o sama umur la ni erk.
Aliff : yekott ;p 
#Then kita org bla pergi padang sekolah#

Itu aje sempat bercakap :D pija buat entry ni Sebab kan dia dah banyak tolong pija selama ni :') pija buat lah ucapan selamat tinggal :( kita orang start kenal each other on 24th June 201 or 31st july itu pun dalam Facebook, kita orang x pernah lagi jumpa. Mula-2 nya berkenal agak mcam koya-2 sikit, Convo dekat IM facebook semua poyo poyo dlu :p hihik, Alaa watlek watpis sudah. Lepas dah kenal 2/3 hari, kita orang pun start berwall to wall. Rasannya dia or pija entah yang start, tu pun dy add pija sebab pija wall to wall dengan Abu Zarrin Daud Mula-2 nya mmng pija kenal abu tuh dlu seblom aliff :p Kerja dia kalau pija comment gambar abu or post dekat wall abu , ora comment status abu ke, memey dy akan kata ayat "NICE" dia tuh and "FAKE N GAY" hehe. Lepas dah beberapa minggu, dia on9, ada entah apa lah dy wall to wall dgan abu, berckap pasal "AWEK HOT" dekat 7eleven malaysia :p Pija pun tergur lah dia kan? nak tahu jugak, dia pun cerita, gini gitu gini gitu , abis tuh , last-2 memey sedih jugk lah, cuz awek tuh men men kan dia, pija pun agak terasa geram lah jgk kan? :) hehe, lepas dah lama kita orang kenal, texting, webcam apa semua bagai, makin lama, makin dekat lah kami bertiga ni tau, THEN, pada satu hri , 24th August 2011 pija couple dengan si Abu tuh, Terkejot perut haa si aliff bila dpat tau, muahaha xD macam-2 duk buat lawak, beromen bagai :p haha.Lama-2 kenal tuh kan, kenkadang terpikir tau, yang aliff ni baik gila kot, lawak, sweet , comel pulak tuh, bak kata orang, pipi dia tu kan, mcam apple ;) chubby nak mampos! haha. yaa habis bila dia dtg Qatar semula tuh, len cerita lah skit, kekurangan lah skit kita org berchttng :| enth knp la. 1 bulan 6 hari pija couple dgn abu, pija dh rsa la kita org akn putus and stuff, then dh 1 bulan 8 hri, kita org pun putus, jeng jeng jeng (Y) kay, then masa putus tuh, pija merana lah jugak ;p #TAK NAK CERITA -,- selama putus 3 bulan tuh, Aliff la yang bnyk sngt bagi semangat and apa semua dekat ppija ;D Thanks for that (Y) then lepas tuh, lama sikit tuh . On 11.11.11 ada something bad happen daalam hidup Aliff, sumpah lepas pija dpt thu apa yng jdi, pija terus call si Aliff, tnya dia betul ke tidak. kay then, pija start la berwhatsapp dengan aliff 24 jam ;p hihi^^ lepas tuh dh x rpat blik :p kweng kweng :p and esok Aliff dah nak balik malaysia forever lah :/ sodih semacam je aku harini, air mata bnyk kluar hrini doe -,- #Babeng btui. semalam and malam lagi semalam, kita org ada webcam ;D hee jeng jeng jeng, nk tngk? sat-2





Ini gambar bukan time webcam kay? ini gmbar si Aliff :p Comel dak? :3 comel en? #k,kau senyap!

Dia tengah serabut perot tuh, x nmpk muka dia tuh? Takut rindu pija lettew ;p 


Dia gedik gelenya skit time ni :p konon nya comel lah :p 
Keeeeeeeeeeewl, shumell dak dia senyum? HAHA :p Time tuh dia tergelak sbb pija buat muka mcam tuh ^^ :p sengget .


Haa oke. Aliff Aiman! Kau jgan lupa aku pulak dah tau? :') Knowing you and having you as my friend was absolutely making my life happier :) Even though kita pernah jumpa 2 kali je, aku dah rasa maacam kita dh jumpa tiap-2 hari ;) yer, kau dh nak balik :'( Aku ingat kan , sempat lagi kita nak jumpa :/ tapi tak :( Bile lah aku nak bagi barang yang aku nak bagi dekat kau ni? :/ Takkan sia-2 je aku beli :/ InsyaAllah , panjang umur dan murah rezeki, kita jumpa lah dekat malay :) Ohh and Terima kasih beribu kali untuk kau sebab kau pernah bagi harapan untuk couple blik dengan kawan baik kau tuh ;) And aku mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki kalau aku ada buat salah dekat kau sepanjang kita berkawan ni;) A friend is someone who is there for you when he’d rather be somewhere else.I’ve always said that in politics, your enemies can’t hurt you, but your friends will kill you.The most I can do for my friend is simply be one of your friend. True friendship is when two friends can walk in opposite directions, yet remain side by side. Aku nak sangat kau tahu . that you'll always be part of my life and you as my friend are what will matter in the end :D Heee. Terima kasih lah sangat ;) and paling sedih nya, kita tk sempat berdating lah sayang. #sedap-2 ak je kan pnggil org syg ;) Oh and Im gonna miss you as fuck soon werewolf (Y) Tapi tkpalah, kau selalu dihati aku darlingg. and always will! HAHA . Have a safe flight sygggg!! :) Sayang, takee ciorrr :D I'll always remember what did you gave me sepanjang kita berkawan ;D #K sedap je ak pnggil org syg, tpi kau x kisah kan? nnti dh x bleh ak bersyg-syg dgn kau. haha kan aliff kan? ;D Alright, smpai disini aje. bebai. syg kau!
Lots of love ERNEY

Labels: