// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


4 months and 2 weeks. :*
Tuesday, December 13, 2011 , 6:04 AM , 0 Comment[s]

Salaam, hmm, kayy pija nak share dgan korung yang comel2 semua ni tao, Okay, pija dah putus dengan seseorang, and pija sayang tersangat amat dekat dia! Allah S.W.T saje yang tahu mcam mana pija sayang dia, dulu pija mmng pernah putus dengan dia, lepas putus tuh, Hidup pija menderita and merana sangat2, Cuz time tuh, cara kiteorg putus amaat menderitakan aku :'/ and sebab time tuh pija tak dapat nak lepaskkan dia lagi ): rasa sayang pija dekat dia amat dalam :( lagipun ktrorg putus dengan caraa kasar jgak, jduh sini, maki sini, maki sana. Mcam-2 lah. Lma kelamaan, Kami berdua diamkkan diri masing-2, semua nya buat hal sndiri. 3 bulan hidup pija merana sangat2, Dalam masa 3 bulan tuh, bnyak sangat dugaan pija kena tangung. Peerriihhh sangat :'/ Tapi, syukur Alhamdullilah sangat2 ya Allah, lepas 3 bulan tuh, pija dah berbaik dengan dia, :) 2/3 hari berchatting aje, On 28th November 2011, pukul 8:30 pm :D Sejarah Zarrerney pun mula bersambung lagi :') Alhamdullilah lah tu :) Aminn. But then ..... lama kelamaan, pija dah rasa yang pija dah tkda sapa2 lagi :'/ rsa mcam ..... semua lah ada ;( 3 hari berturut-2 pija pikir bernda sama, Putus ke tak? :3 confused sngt, and semalam pija mmng </3 gegila lah kan? Buat status, dia comment mcm2, terasa gila! T_T pija pun dngar orang ckp, dia dah tk sayang pija, and dia sayang EX dia? Pija pun tak sure, but pija harap-2 sangat, selama 2 minggu bercouple ni dia tak main2 kan pija :/ kay then harini, pija pening, muntah2 apa semua, pergi doctor dkat skolah, dia ckp , pija terlampau berfikir sangat, smpai otak tak boleh nak jalan -,- kay aku tahu tu >,< then , balik skolah, pija tanya Mira,(Seseorang yang selalu ada buat pija) pija mntak lah advice-2 dripada mira ni, Then pija rasa, sampai sini sahaja kot hubungan Zarrerney :) and pija dah terus terang dengan dia, Alhamdullilah semua berjalan dengan lancar sekali :D Kite orang dh jadi kawan biasa , ala-2 Garpu dengan Sudu ;D haha. kay, itu saja kott untuk harini, walaupun ayat pija sedikit gembira, tapi hati amat DOWN gila babengggg ~ Tapi tkpa, As long as dia happy ;) 

Gedik / Superman. Goodbye for now on, but not forever tau? :D Jaga diri hang baik-2 tau? hee, Terima kasih selama ni kau dah banyak sangat buat aku tersenyum mcam orang gila kan? :D <<<< See <3 hehe, Kalau dalam total kan dah 4 bulan 2 minggu kite couple tau? Lama kan? hee, tapi tkda jdoh lah :') InsyaAllah kalau ada tuh, ada lah :)  Jangan lupa pakai Topi pija bagi tu tau? ;D Maybe someday I'll be more mature and better prepared for whatever comes my way, but I cannot anymore handle the pain you have unknowingly me these past months.To let you know, Dont get me wrong kay, you have made me very happy just by sharingyourself and your life with me gedik! The 4 months and 2 weeks will stay in my heartforever! from the time we first started going out until now! you have unfailingly shown me how it is to be really cared for cherishes. At the same time you managed to keep my feet on the ground, always reminding me that my life is my own and no one else's. I thanks you very much for that. You taught me how fully comprehend what real is love is like without even telling me you loved me. Just by showing me in your ownway, you made me see how two incompatible persons can actually become real friends and true lovers. :') I love you and it hurts to say goodbye just like that. But I am ashamed to admit that nomatter how much I love you, no matter how deep my feelings already are for you, I cannotstay in the relationship anymore. But jangan risau! you will forever be a part of my life,thank you for making me a part of yours. I will always remember you and the past 4 monthswith a smile and with wistfulness for being the one responsible for throwing it all away :D And Last word, I LOVE YOU SO MUCH !

Sampai disini sahaja :D kbaii. ;*