// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Erney Afeyza makhluk paling bahagia dlam dunia :D
Wednesday, November 23, 2011 , 11:25 AM , 0 Comment[s]

Oh salam semua :D
Tonight pija nak share something wat was happen on 22.11.11 :D oh memang pija orang terbahagia dalam dunia lah ! tersenyum tuh haa, lebihh dari ikhlas! :D haha *okok back to the story.
So on 22.11.11 , pija memang dah tahu kiteorg nak pergi Dukhan, so then balik skolah tuh, TERUS siap2, punye excited lah nak pergi Dukhan. ;D pergi dukhan pon sbb rasa mcam nak jmpa dy, nak sngt2 :D 
then semua dah siap. ;D dah ready, dah start engine kereta apa semuaa dah! but tunggu org yang nak ikut skali tuh punyee lah lmbat, smpai tertidoo ha, bagun2 kul 4:30 petang, tngk2 baru nak pergi, hampeh je aku tido berjam jam xD hehek, so then dah jalan, pstu setengah jalan dah maghrib , so berhenti lah dekat masjid tepi jalan :D pija pun mesti lah solat kan ? bangga ni bangga :p (konon baik lah tuh ?)
Okok, then dah siap solat, then terus straight pergi Dukhan, dah time tuh x stop2 lah, pija ni punye excited, smpai x nak tido! :p *sebab tkut muka serabai , hahaha! then, x tau nak buat ape dlm kereta, dngr lagu, Whatsapp and BBM ngn org je :p hihi. so then dah smpai, dh nmpk Mcdonald haa ;p haha ape lagi kan ? 
pija tiba2 menjerit :p mama pun mcm , agaknyer si pija ni terlampau excited nak skodeng EX dia :p
eh tapi betui tao ;p mmng pija time tuh terlampau and over excited nak tngk dia ;p 
Mase tuh mmng berharap sngt dpat jmpe or tngk dy, berdoa 24 jam kot :D hehe
Then stop dkat Security, punye lah lame :p hehe, xP then dah masuk tuh, dah smpai umah Aliff Aiman  :D
Dah masuk umah dia, mesti bagi Salam kan ? :p dah masuk tuh salam lah tngan ngn mak aliff tuh :p ngn nenek dia :D semua lah pija salam, ;p hehe, then duduk sebelah nenek kawan pija. borak2 ngn nenek tuh. perrghhh, memey best lah (Y) hehe, then dngr mak aliff cerita pasal Arwah Auncle Salihin yang chubbbyy gilaa :D awww :* (Suami kesaayangan nya) hehe, mse dngr tuh, mmng sedeh gila lah, nak ngis kod, air mate dah berali, but pija x leh tahan, mmng x boleh tngk org ngis, then nak pergi toilet, Tiba2 .... jeng2 , ce teka2 :D haha. Oranngg pija yang pija excited sngt nk jmpa tuh dtg melepak rumah aliff ;p pergh, smpai x jdi pergi toilet nye haa xD duduk kat dapur :d mmng blushing terabes ! hahak. dia pakai baju warna merah :D aww comel gila sial dyy :D (tapi sayang, :/ dy bukan milik pija :( ) tapi tkpe lah,pija redhoo ;D pija snggup tnggu dia bila2 masa je. Hati ni mmng dibukak untuk dia ;) (ish mengarut :( ) so then pija time uh pakai baju warna putih. baju putih tuh, baju masa pija pakai sama ngn dy, sama2 wrna putih. :Dhehe, so then, pija x berani nak jalan sana, jalan sini, cuz MALUUU gila siot:p haha, then , pija ckp2 lah ngn kwn pija kat dapur , dyorg borak kat depan smbil men laptop :p so then dyorg nak kuar, dyorg guna lah pintu belakang kat dapur :p 
Berdebar gile babi lah eh :D then pija wat2 men Phone. nak cover malu ;p heeeeeee, time dy lalu tuh.
sumpah x tahu nak ckp ape. mmng bahagia sngt tngk dy and dpt tngk muke dy walaupun x brckp.
So then , mak2 dh salam. pija pun tunggu je lah kat luar, dyorg men basikal kat luar :p kwan2 dy and aliff tuh haa , mcam tiba2 pnggil pija (Lolipop and Nice) mcam siot je seh :p haha, but pija wat bodo.
time uh tngh pegang baby xD comel gilee :D eeeeee, ;) then pija nek keta, cuz dh x tahan malu ni ha xD 
Balik2 tuh, Terus demam :D mimpi psal dy, semua lah! mata panas sangat :/ rindu nyaa kat dy.

Awaak, Thanks sbb dah buat saya tersenyum malam tuh dengan ketawa dan senyuman awak ;3
cikguuuuu, pijaa sayang awk sngt2 :D Sesungguhnya dia lelaki terhebat dan terbaik yang pernah pija dapat :D syg kau sngt2 cekgu <3yhu made my night cekgu, ilysfdm <3 :********* Truth is, Can you be mine ? :/
Really want you back sooo badly :/ I miss all those moments with you syg, i miss all the songs you gave me,
I'm proud to be one of your ex gf :D syg kau ! :*

Itulah cerita nya :D Thankyou :D