// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


24 :'(
Thursday, November 24, 2011 , 5:44 AM , 0 Comment[s]

Salam, today pija nak share date yang pija lame tunggu2kan dlu. 24<3 ):
Hmm, ya allah, berape lame lagi aku nak kene hidup dengan perasaan dan luka ni ? :(
Kenapee susah sngat nak lupekkan kau ni ? :/  Kenape aku je selalu kene menghadapi semua ni ? :/ asyik bende yang sama je aku alaami, :( tkda ke kebahagiaan yang lama untuk pija ? Ya allah :( 
Penaaat nya dgan hidup ni. Memang betul lah kata kakak angkat pija. Kalau dah terluka tuh, mesti pikir hidup kita mmng dah x bermakna pun. :/ Alang2 harini pija terlampau rinduu dekat dia. 
Start lah baca chat pija dengan dia dari mula2 berkenalan, smpai lah akhir. 
bila baca semua chat2 tuh. Beribu2 air mataa keluar :/ sweet gile dy time berkawan.
Macam2 lagu dy kasi, macam2 gmbar dy ksi.Hmm , betul jugak org kata "The more you sacrifive, the more you get hurt. Even you've given your best, still not enough. Until such time you had no choice, but give but give up" Grrrrrr -,- bila lah semua perasaan ni end?!

Awaaaakk, pernah tak sekali pun hati awak bergerak yang saya ni merane sebab kan awak je? pernah tak? saya sayang awak sangat2 :/ tapi kenape awk buat sy merane mcm ni ? :/ Sesungguhnya ni takdir buat saya, awak tetap saya sayang<3  tau tak hari ni hari apa ? Kalau kite still couple, kite dah 3 bulan wak ;/ saya ingt kite kekal lame ;/ tapi smpai 1 bulan 1 minggu 1 hari je :/ Hari ni, seharian saya baca semua chat kite wak, dari mula kite berkenalan smpai lah kite berputus ni :/ smpai x de sekali pon dngr cite psal awak. :/ saya tiap2 hari on9 skype nak tngk awak on9 ke tak, tu je tujuan saya on9 skype ;( saya nak awak tahu yang Tears are the words my heart uses to explain whenever my smiles cant cover up my pain :'( boleh tak awak janji ? yang I hope you know that you're never alone, and that is because im here that loves you more than you will ever know <3 and if it meant to be, it will be. Awak kene paham saya :/ I'm tired, im weak of feeling like this :'/ and awak kene tahu,God gave us two legs to walk, two hands to hold, two ears to listen and two eyes to see. But why did God only give a pieve of heart to us? and its because god already give the
other piece of heart to somebody for us to look for. and that is you <3 you always know how to put a smile on my fae, make my night, make my life brighter , and make my heart flutter<3  awak tahu tak macam maana susah and merana nya saya nak lupekkan awak ? :/ Do you ever feel how i feel your pain? ;/ tapi tkpa , saya redha ja ;D as long as ur happy with your own ways ;) Sayangs kau! <3 Capital A<3