// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


seriously , i want yhuu baaakk ! ):
Monday, October 10, 2011 , 10:05 AM , 0 Comment[s]

Today en en , pija nak luah an semua yng pija pendam selame ni kay ? arap2 xde sapew nak backstabb -,-
Ya allah , hiduuupp aku dah berubah ! daah bukan macam Erney Afeyza yangg selalu gembiraa. Senyuumm setiap hari ! :( knpp akuu boleh jdi mcm ni ? :( x nk laar. XD 
dah penaad.Aku dah terlambat sngt ker untuk berusaha nak dapatkan kau baliikk ? :(
Wall kau pun dah penuh perempuan ;D well org hot mcm kau x kan perempuan x pandang kaaan ? ;]
Hmm, nape kau buat semua ni ?
x pernah keer kau sikit paham perasaan aku selame ni ? x boleh ker kau paham aku untuk satu hari jer ? 
Satu hari punn dah ckup ! buat aku bahagia satu hari ? x boleh ker ?
susah sngt ker untk kau nak bagi aku bahagia dlam satu hari ? SATU HAARII SAHAJA !
satu hari kau buat aku bahagie pun dah ckup sensangat bagi aku . tapi . . . . 
hati kau selame ni yang kau kasi kat aku , x pernah ckup bagi aku , jujur aku ckp . 
Meranee hidupp aku kao tau x ? yes, aku tau sensangat kau bukan kesah pun kan ? ;DD 
but atleaast do something to make me smile again ? :/ 
I miss the old me :(
This ruined my fucking life ! ;'( yhu get it ?!?!
Lepas putus ngan kau , aku x leh concentrate ngn apew2 pun ! Aku ckap dngan kwan2 pun tak . -,-
Everyonee told me i changeeeee alot ! x boleh ker paham aku ? :(
Tau x aku syg kau sangat2 ?!?! and i alwayss dooo. 
but yhu dont :(
jap nak tnye, Do you ever know wat did i doo for you sebelom ni ?!?!
ade kau tahu tak?! x de ? ;] 
hmm, sumpaah merane lah kau buat aku cm ni. :/
Hmm. k larh , thanks fer read, bai :*