// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Im not a plaaygirl !
Thursday, October 6, 2011 , 12:46 PM , 0 Comment[s]

Ohh, ang x daa akal kaa ? serbaa serbi aku salah ni apekes ? 
ingaat aku sorang je ka yang buat salah ? aku rase kau pun bnyk buat salah -,-
bukan aku sorang jer, sumpah aku x paham dngan kau , 
skjap ckp lain , skjap ckp lain . mane satu yangg kau betul2 nak ?
sumpaah x paham :/
mmng betuaaah sensangat aku dapat kau slame ni ! -,-
Never knew that yhu were that meaan to girls. ! banggang ! aku x da buat keja bodoh pun kan ?
kau marah2 aku apekes ? cube bagi tahu betul2 x boleh ker ? ):
Hisshh. saabar jer lah, arap aku sygkan kau jer aku sbaar -,-

Ambuih , koa ingaat senang keeerr untuk aku nak lupekkan kau ?
yepp , bagi kau mmng punn senang , sbb kau x pernah ade perassaan kat aku , 
tuh laahh senang ! :'( and terimaa kasih lah sangaat bagi idea untuk aku nak lupekkan kau ! :(
Couple dngan lelaki lenn ? 
Nononono, sorry lah . I toldd yhu guys once sa7 ? this is the last time lah aku couplee. 
lepas ni , x de sapew2 dah lah aku nak couple . 
But except for the ones i rlly lovee ;)
To be honesstt, aku mmng x leh lupekkan kau buat mase skrung , 
Mintak maaf sangat2 , yes , i try to frget about yhu , but i just cant :/
Sorryy . but yeeee promise , aku akan lupekkan kau, eventhough i still feel the pain . 
As long as yhur happy :*

Remmeemmbeerr , yhu will always be my favourite topic to talk about 

iyeep, dlu mmng pija ade ckp ,