// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Ya allah, tuhan saje yang tahu !
Monday, September 5, 2011 , 9:29 AM , 0 Comment[s]

k , aku tao koa suka balak aku . tapi asal koa kene jugak usya usya dia? -,-
aku ingat kao kawan baik aku, tapi aku salah, selame ni, semua yang aku ckap kat koa pon x guna,
Aku x pernah sakitkkan hati koa , tapi asal koa sakitkkan hati aku ?
Arap LAKI tuh jer aku adew, kalao lah malam uh aku buad keputusan untox nak putus .
Zarrin lelaki yang ke last aku akan couple, dah dah la, aku dah malas nak alami semua seksaan ni .
dah penad. koa nak sangat die kan ? koa amek jer , aku x kisah, tapi satu jer aku kisah .
kalau koa dah dpat Zarrin naanti , dah dapat zarrin dri akuh !  tolong jage die elok2 . aku tanaa tngk dia sedih
sikit pown tana . aku sayang die sangat2 . tapi disebabkan koa , aku berkorban , aku x nak koa burukkan name aku disebabkan lelaki , tapi mintak maaf sangat2 , aku memang x boleh lepas kan Zarrin .
Sumpah aku takboleh , walaupun kau kawan baik aku , aku x boleh lepaskan seseoang yang aku sayang,
Mcam Zarrin , Sumpah weyh ! koa memang sial !
koa memang x perasaan langsong kan ? aku dah banyak berkorban untuk koa ! tapi nape koa buad bodo !

K , aku tahuu aku terok ! terok sngad kaaaann -,- sebabb peranngai
sial aku , kauu kene kutukk maki sume kaaaaan? ! . kauu
sume niehh salahh akuu . aku
takk pndai jga diri akuu , yess , memang perangai aku cam setan ! -,-
 FTW ,  klauu kau nakk brukkan name aku ddkt balak aku .
agak2 aa ayat2 koa uh, jagan nak melebih aa !
weyy , mulot koa ne memang ckp STRAIGHT jer an ?!
aku manusia cm koa jgak ! aku ad prasaan .
middle finger lahh siaaaaaaaal !
hish ! kbaii -,-