// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Sumpah gembiraaa ♥
Friday, September 9, 2011 , 7:42 PM , 0 Comment[s]

Haai, mekom . ;D
Waah, pija tao skrung awal gila, subuh baru jer abes.
hikshiks xD emm papew je lar.
This morning kaay, pija naa share neyy.
Happpy Gila oat pagi2 cm ney,
arap2 lar pija salu dpat pagi cmney, sbb mmng dah terlalu happy.
naa tao sbb apew?
jom pija kongsi :D




Ummi Soleha

Tadaaaaaaa, ni dia, si kwan pija yang chomell melote ne haa. ;D
comel ark ? comel en ? sapew2 ckp x comel ?
F2F ngan aku lar siaal ! look at yhu first kaay ?
Die ni lawaa tao ! puteh sanad2, kulit diaa gembu,
ambooi cek mcm berminat oat. hikhik

dia ni, mmng penuh kenangan manis dengan si comel ney ! :D
Sumpah aku happy gile dapat kawan sejati cm die ni.
Xpenaa sakit an ati aku, salu buad aku happy time aku skolah malaysia.
sumpah aku nak skolah ngan dieoang semula.
hoho, yang pling klakar nyer
dy ingt g speww SECRET ADMIRE aku.
HAHA ! sumpah sayang koa Umm
i ♥


Liyana Azfaa

Sumpah len gila koa skrung siot ! makin cun dri yng dlu kod !
hehe, weyy, trima kasih sbb ingt agy aku :D
aku tao aku femez. HAHA !
jkjk, sumpah rindu koa wey !
waaa, ni lah kaawan aku satu satu nyer
Die ni ngan ummi soleha kat atas tuh, kami bnyak kenangan dengan yang lain.
yang lain tuh aku x dpat jmpe fb dyoang.
sumpah rindu gile kat korung semua :D
hope korung ingt aku sape yeeer. :D
Back to the menu.hehe, dy ni. mmng dulu mcam suami aku
dy ni cm laki tao ! dengan care dy jalan ! fuuhh , aku un tergegep tngk :D
haha, nk tackle tpi syg dy kwn aku . HAHA !
weyy yana, aku sayang koa sangat2 ;D koa jgn lupe aku tao ! :D♥

Aishah Humaira

Okaay so , yang ni Name Aishah Humaira . ;D
She's EFFIN Pretty ! Omg ;] mcam dah mmng x sbar nak jmpe dy.
Nak bergambar lar mksod nyer, ye lar, oang lawa en. x kan tamao amek gmbr ;]
heuhehue ;] sumpah aishah, erney happy giler , korung semua ingt lagi erney sapew. ;]
ingat kat korung dah lupe erney spe da.
rupenyer korung ingt. lega hati kod ;) hehe.
Sumpah dah lawaaa Aishah skrung, dlu waaa, bukan men lagi jdi baling terbesar dlm kelas .
( maksod erney , mcam paling tua )
Tapi wahwah, tngk skrung mcm dah nikah ! sumpah !
dengan pakaian nyer cenggitu , mcam dah betol2 kawen :) hehe
Rindu awaaakk sangat2 Aishah ! tahun depan mai rumah berayer kay ?
Erney menunggu :D and tunggu jejak kaki erney ke Tanah Air yer :D
Kirim salam kat semuaaa yer :D


Ummi , yana and kwan2 skolah aku dlu ! mu jgn lupe aku wey ! aku ingt mu dueoang ! syaang mu ketat2 !
Selamat hari raya kawanku yng setia :D ♥ Maaf kan ksalahan aku ke mu , klo aku ade buad mu kecik ati.
or buad mu sedeh. sorry sngt2 , aku x berniat !
tahun depan mari raye umah aku kay ?
Kbaaiii ♥