// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


:'(
Thursday, September 15, 2011 , 6:36 AM , 0 Comment[s]

mm, agak2 status dia pasal sape ek ? :/
mccaaaam ckp dkaat aku jeer, hurrmmm , sediih nyerr lahaai,
sumpah nages oat duk baca baca status dia -,-
tapi lao pape un terjadi, aku sikit x kesah.
asalkan syg aku dekat die x kan pernah sikit un hilang !
Dy ckp , tu psal kwn dia ?
mmm, agak alasan jer , pfftt,
tapi sumpah pija x kesah pown , tapi pija naa satu jer.
lao papew yng tejadi, jagan lah buad keputusan yang buad pija sakit hati :(
I’m yours and certainly you’re mine
Certainly you’re mine and it’s brighter than sunshine. Once i fall for yhu, i'll fall hard ♥
Truth is , im inlove with yhu, and theres nothing i can do about it. Ever since I met you, no one else is worth thinking about. >,< No one else can make me cry like you. ;] truthlyyy, Forever is not long enough for me to show my love to you. ;/ saya sayang awak ketat2 tau ♥ nothing can tear us apart ♥ Iloveyhusomuch ! :* ♥