// Be Mine Forever ♥
ΣrneyAfeyza'♥


Follow!















Back to entry
Meet the owner
Exchange links


Chatzone

MALAS NAK BUAT. HEHE :D


Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® Erney Afeyza 2012.


Selamat Hari Raya Aidilfitri ♥
Sunday, August 28, 2011 , 6:37 PM , 0 Comment[s]
Assalamualaikuuuuuuuuuuuuuum ! :)

waaaah, esok last puasa. then Rayaa :') happy sangat2 . Tak sabar nak g kutip duet raya.
HAHA ! tujuan pija x sabar raya, sebab nak duet raya sahaja and mintak maaf ngan mak , ayah , kwan2 and juga sedare mare pija :) waaah, besok main mercun same2 jom ! malam rayaa ! jooom join sekali naknaknak? 
kita kasi gempak Raya tahun ni, waalaupun dimana sje korung berade, asalkan Raya tahun ni akan bermakne sangat2 bagi korung and sekeluarger, :) pija nak ucapkan.

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin ;D
Maafkan kesalahan pija selame ni kat korung, Andai kate pija terkasar bahase dan terguris hati korung. Pija mintak maaf sesangat ;D well we all know that no ones perfect ;) i hope korung boleh maafkan kesalahan pija and semoga raya kali ni beri sejuta kenagan manis buad korung , kawan-kawan dan keluargaa and hope this time may be more meaningful than ever :D 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN
Jemput larh datang kerumah, jagan risau yer, pintu rumah sentiasa Dibuka buad korung semua ;)

Fuyyoooooo, tahun ni excited gile kod. ;] haha, but hati sikit pon x senang ;(
Naaaaaak jugak balik raya Malaysia. Tapi ntah ler :/ x balik lar tuh kod. :(
Tapi takpew, asal kluarge ade disisi, :D and MALAAAAAAAM besok join kami main MERCUN jom ! Kiter bagi bising Al Khor Community nieyh ! biar orang x boleh tido ! hahaha ! jahat2 ;)
(Jagan galakkan buad ape yang pija cakap tuh eakh) 
Kesian bawang2 nak tido ngn bini dyoang :p ntah apew nak buad aku tatao ler.
haha. anyway, jom lar join, ramai2 baru lar syooooook ! :]
JAP JAP ! ade gambar raya tahun lepas :p HAHAH ! :]